SEZAİ KARAKOÇ'DÜŞÜNCE VE SANAT DÜNYASI

48,00
31,20
%35
VAR
+ -
Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver

Sezai Karakoç, modern Türk edebiyatının en büyük şairlerinden biridir. Çıkardığı Diriliş dergisi, düşünce ve edebiyatta birkaç kuşağa mektep olmuştur. Şiirleriyle bir öncü, yazılarıyla bir düşünür ve yaşantısıyla çağdaş bir derviştir. Bir tavır adamı ve bir ahlak abidesidir. Bir gönül adamı ve aşk eridir. Bir üstattır, herkesin üstadıdır. O, aşağılık kompleksi olmayan, namuslu, özü sözü bir, dava sahibi, çile çekmiş, zamanını kuşatan ve hep ileriye bakan bir Müslümandır. Örnek bir Müslüman düşünürüdür. İslam düşüncesinin son ve yeni bir sürümüdür. Müslümanların yüz akı bir şairdir.
Mehmet Erdoğan, Sezai Karakoç’un özellikle yeni nesiller tarafından tekrar tekrar okunmasını ve düşüncelerinin içselleştirilmesini teklif ediyor. Zira geleceğin Müslümanı, geleceğin Türkiye’si ve İslam dünyası hatta insanlığın geleceği ancak onun çizdiği ufukla selamete ulaşabilir düşüncesindedir. Bu kitap, Sezai Karakoç’un okunmasına ve düşüncelerinin anlaşılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Yayın Tarihi: 2022

Baskı Sayısı: 2. Baskı

Gen. Yay. Num. : 2316
Sayfa Sayısı: 190

Ebat: 13x21 cm

Cilt Tipi: Karton

Yazar: Mehmet Erdoğan

ISBN: 9786254354113

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Güvenlik Kodu

Bunları da Beğenebilirsiniz

128Bit SSL, Visa, Mastercard

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Daire Başkanlığı © 2018. Her hakkı saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarı Çık