Yeni
Yazar :

HİKMETİN KIRK KAPISI ( 40 HADİS 40 YORUM )

Sevgili Peygamberimiz mübarek sözleriyle, yaşayan sünnetiyle, çağları aşan örnekliğiyle her zaman müminlere yol gösterdi.
İslamın nasıl yaşanacağını, Hakkı, Hakikati, göremediğimiz gerçekleri, gözümüzden kaçan gerçekleri, her yönüyle hayatı ve hatta dahada sonrasını anlamlandırmayı o öğretti.
           Bütün bunları ve nice daha güzellikleri onun mübarek ağzından duyabilmek onun ashabının nasibiydi. Sonrasında izinin tozuna ulaşabilmek için nice insanlar hayatlarını onun yoluna  vakfetti. Gecelerini, gündüzlerini, gözlerinin nurunu, ömür sermayelerini aşkla onun yolunda tüketti. Alimler durmak bilmeden kıtalar aşıp onun bir sözünün izini sürdü.Yüzyıllar boyu hadis meclislerinde hep onun sözleri dinlendi.Ciltler dolusu telif ve tasnif ortaya kondu. Kalemler en güzel şekilde onu yazdı, kalemlar hep onu anlattı.
           Elinizdeki kitap, üç hadis talebesinin bu gayeye mülhak samimi gayretlerinin bir neticesidir. 2013-2016 yılları arasında Diyanet aylık dergi'de yayınlanmış olan yazılardan derlenerek hazırlanmıştır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Yazar: Elif ERDEM - Hale ŞAHİN - Rukiye AYDOĞDU DEMİR
Ebad: 13,5 x 21 cm.
Sayfa: 227
Kapak: Karton Kapak.
Kâğıt: 1.Hamur
Baskı Tarihi: 2018

T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI © 2018. Her hakkı saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır.