KIRK HADİSTE İŞ VE TİCARET AHLAKI

+ -
Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver

KIRK HADİSTE İŞ VE TİCARET AHLAKI

Kur’an ayetlerini tebliğ, tebyin ve tefsir eden Hz. Peygamber (s.a.s.), mali-ticari hayata ilişkin açıklama, düzenleme, tecrübe ve uygulamalarıyla ümmetini eğitmiştir. Allah Resulü ümmetinin her alanda olduğu gibi, ticaret hayatında da, Kur’an ve sünnet perspektifinde bir ahlakla kuşanmasını istemiştir.

Bu eser genel ahlakın bir parçası olan iş ve ticaret ahlakına dair Hz. Peygamber’den rivayet edilen 40 Hadis ve o hadislerin açıklamalarından oluşmaktadır. Ayrıca hadisler açıklanırken doğrudan veya dolaylı olarak, o konuyla alakalı 110 hadise de yer verilmiştir.

KİTABIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Hazırlayan

Prof. Dr. Zekeriya GÜLER

Barkod

9789751968821

Hadis

Dil

Basım Tarihi

Baskı Sayısı

Sayfa Sayısı

Ürün Ölçüsü

135*210

Kapak Bilgisi

Karton Kapak

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Güvenlik Kodu

Bunları da Beğenebilirsiniz

128Bit SSL, Visa, Mastercard

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Daire Başkanlığı © 2018. Her hakkı saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarı Çık